02.08.2022

Минулоріч гідрогелеві кульки Orbeez стали справжнім хітом продажів! Цьому чимало посприяла їх неабияка популярність в соцемережі ТікТок: відео з Орбіз побили всі рекорди переглядів. 

Але варто зазначити, що чарівні кульки мають також справжній терапевтичний ефект — це не просто весела забавка, а й дієвий антистресовий засіб. Мякі та приємні на дотик, різнокольорові кульки з гідрогелю допоможуть розслабитися навіть дорослим. А дітям — весело провести час за іграми. 

А ще малюкам точно сподобається процес “вирощування” кульок — просто додайте воду до крихітних Орбіз та спостерігайте, як вони збільшуються в розмірах. З ними можна вигадати безліч веселих ігр: 

  • для найменших дітлахів — сортування за кольорами та розмірами; 
  • для трошки старших — змагання на спритність та вправність, наприклад: чия кулька найвище стрибає; 
  • для різного віку — купання з Орбіз — справді весела забавка, коли малюк може ганятися у ванній за різнокольоровими кульками; 
  • і навіть для дорослих — СПА-масаж ніг з приємними гідрогелевими кульками. 

Придбати оригінальну продукцію Orbeez ви можете в інтернет магазині Той Той Трейд. У нас є великий вибір різнокольорових кульок, а також унікальні ігрові набори.

Гідрогелеві кульки безпечні для дітей — вони гіпоалергенні та виготовлені з високоякісних матеріалів. Така іграшка підходить дітям від 5 років. Але, звичайно, не варто нехтувати безпекою малюка під час гри: не залишайте дитину без нагляду, щоб попередити ковтання кульки. Зверніть увагу, що великий Орбіз легко виводиться з організму, а ось маленька кулька почне набирати вологу всередині тіла та рости, що може призвести до ускладнень. 

Замовляйте набори кульок онлайн в інтернет магазині Той-Той Трейд та насолоджуйтесь цікавим процесом гри щодня! 




Поки немає коментарів
Написати коментар