02.05.2023

Чи не найважче завдання для багатьох батьків — вибрати сюрприз для дівчинки, що зможе вразити і здивувати. Бо, з одного боку, в магазинах є величезний асортимент ляльок та іграшок. А з іншого, хочеться купити щось справді незвичайне, особливо для креативної дитини. І тут на допомогу прийдуть унікальні набори для чарівних перетворень від провідних світових брендів — Make it Real та Cool Maker. 

Це — чудовий подарунок для всіх юних модниць та дівчаток, що прагнуть завжди бути у центрі уваги. 

Сьогодні ми зібрали для вас п’ять найкращих продуктів, що допомагають створити ексклюзивний образ та додати “родзинку” до стилю. 

1. Make it Real: Великий набір косметики для дітей “Салон краси”. Цей подарунок вразить будь-кого: набір дитячої косметики у стильному кейсі з підсвіткою та дзеркалом. Чи може бути щось більш бажаним для дівчини чи підлітка, ніж власний домашній салон краси? Продукти для макіяжу та нейл-арту містяться у валізці, що сама по собі є повноцінним аксесуаром. Її можна використовувати і як салонне дзеркало, і як кейс для зберігання, брати набір з собою, гратися з подругами, а якщо косметика скінчиться, можна купити нову та викласти в кейс. 

2. Make it Real: Набір для чарівного перетворення “Космос”. А це — гарний вибір для початківців або для тих, в кого вже є домашній салон краси. Комплект засобів для макіяжу та манікюру чудово доповнить косметичку і допоможе створити яскравий образ. 

3. Make it Real: Набір для нейл-арту “Блискуча мрія”. Крутий комплект для домашнього манікюру, як у справжньому салоні. В ньому є чотири лаки для нігтів, сушарка, наклейки та блискітки, пилочка та покрокова інструкція, як створити ексклюзивний дизайн нігтів. 

Бути різною кожного дня? Легко: зробіть новий манікюр, що буде пасувати до вашого образу, із набором “Блискуча мрія”. 

4. Make it Real: Набір для нейл-арту “Русалонька”. Ідеальне доповнення до домашнього манікюрного салону: ще більше прикрас, наклейок та спеціальні ручки для креативного дизайну нігтів допоможуть розвинути творчі навички та фантазію. 

5. Cool Maker: набір для бодіарту “Shimmer Me”. Справжній бестселер минулого року, що допомагає створити тимчасові татуювання за власними ескізами або за шаблонами. Набір містить все необхідне для яскравого бодіарту: фольгу, різнокольорові камінці та блискітки, наклейки для ексклюзивного дизайну. Татуювання тримаються на тілі до 24 годин. 

Якщо ваші покупці саме в пошуках унікальних новинок для подарунків дівчатам, рекомендуємо поповнити асортимент саме цими наборами. Бо повз них неможливо пройти, особливо тим, хто шукає щось для чарівного весняного перевтілення. 

Купити оригінальну продукцію Make It Real та Cool Maker оптом за вигідними цінами можна на сайті інтернет-магазину Той-Той Трейд



Рекомендовані товари
Make it Real: Великий набір косметики для дітей «Салон краси»
Артикул: MR2508
0,00 грн
1 799,00 грн
(4.5)
Make it Real: Набір для нейл-арту «Блискуча мрія»
Артикул: MR2462
0,00 грн
1 119,00 грн
(5.0)
Make it Real: Набір для нейл-арту “Русалонька”
Артикул: MR2324
0,00 грн
599,00 грн
(5.0)
Cool Maker: набір для боді-арту «Shimmer Me»
Артикул: SM37548
0,00 грн
1 999,00 грн
(5.0)

Поки немає коментарів
Написати коментар