08.07.2019

Недавно в наш офис в гости приезжала  Наталья Иваненко, исполнительный директор Украинской Асоциации Индустрии Игрушек. 

Она взяла небольльшое интерьвью у собственника и коммерческого директора. 

 

Про ситуацію на іграшковому ринку розмовляли з Леонид Золотарев , власником Toy Toy Trade / Той-Той Трейд та з Елена Нечитайлова , комерційним директором.

1. Ваша компанія є однією з відомих іграшкових компаній в Україні. Поділіться секретами успіху? 

- Перш за все ми обираємо цікавий продукт. Іграшки повинні бути популярними та якісними. Далі – сервіс, реклама та всі можливі маркетингові дії. В асортименті брендів ми завжди маємо в декілька таких, що входять до топ-10 світових популярних іграшок.


2. ТОВ «Той-Той Трейд» представляє 25 брендів по різним категоріям. За яким критерієм Ви їх обираєте?
- Ми постійно відслідковуємо світові тенденції, вивчаємо тренди та результати соціологічних досліджень, в тому числі, які проводить УАІІ. Є сезонні іграшки, є такі, що користуються попитом, не зважаючи на сезон.


3. Які маркетингові інструменти на сьогодні є найрезультативнішими?
- Перш за все це телебачення. Всі великі проекти підтримуються телевізійною індустрією. Не в плані телереклами, хоч це також дієвий інструмент, а створення серійних мультфільмів. На сьогодні це найдієвіший інструмент. Просування товару через інтернет інструменти також має результативність, але не таку срімку.


4. Ваше бачення ринку іграшок через 5 років. 
- Однозначно частка цивілізованого ринку виросте. Не можливо стверджувати у відсотках, але хочеться вірити, що зросте суттєво. Роздріб, в тому числі мережевий, ймовірно залишиться на такому ж рівні, онлайн продажі виростуть в рази. Потрібно робити все можливе, щоб якість іграшкового продукту виросла.


5. УАІІ проводить активну діяльність, спрямовану на протидію торгівлі контрафактом. Ваше ставлення?
- Однозначно це вірний та необхідний напрямок, але тут роботи не на один рік. Часто контрафактний товар є небезпечним для дітей і про це потрібно говорити. Важливим інструментом є співпраця з органами державної влади. Але тут потрібно розуміти, що без дієвих методів контролю ринку з боку влади, швидких результатів досягти неможливо. На сьогодні таких методів та відповідальності за порушення не вистачає. Ми цілком підтримуємо діяльність УАІІ.


Поки немає коментарів
Написати коментар