12.08.2022

Ваша дитина давно мріє про цуценя? Тоді ваш кращий вибір — інтерактивний вихованець Chippies від бренду WowWee. Це сучасна роботизована іграшка, що максимально схожа на справжнього собаку: вміє виконувати цілий ряд команд, реагувати на дотики та навіть цілувати господаря. 

Канадський бренд Wowwee свого часу зробив справжній прорив у сфері високотехнологічних дитячих товарів та створив суперсучасних домашніх вихованців-роботів. Цуценята Chippies — один з найпопулярніших продуктів марки саме через їх максимальну схожість на живого собаку та надзвичайно точну деталізацію рухів. 

 

 Отож, що вміє робити цуценя-робот Чіп: 

  • грати як справжній собака; 
  • ганятися за власним хвостом та грайливо махати ним; 
  • робити різні трюки; 
  • досліджувати простір та повідомляти господарю про підозрілі знахідки; 
  • охороняти територію та сповіщати про щось підозріле гучним гавканням; 
  • танцювати та відбивати музичний біт; 
  • змінювати тональність та гучність гавкання; 
  • спати або переходити у режим спокою, коли господар певний час не грає з ним.

Діти будуть у захваті від рухливих лап та підсвітки, датчиків дотику та реакцій на них. А батьки оцінять високу якість іграшки та простоту управління. 

Інтерактивний вихованець — ідеальний вибір, якщо ви поки що не маєте змоги чи бажання завести справжнього собаку. А також — оптимальный варіант, якщо ви вимушені зараз жити не вдома через війну: бо таке цуценя невибагливе в дорозі та догляді. Все, що йому потрібно  — це 4 батарейки для іграшки та 1 для пульту керування. 

Чіп стане справжнім другом для вашої дитини, бо собака, зовсім як справжня, має свій унікальний характер. Наприклад, чорне цуценя Чіпо — серйозний дослідник, блакитний Чіпер — активний та грайливий, а рожева дівчинка Чіпетта —  дуже ласкава та обожнює танці. 

Управляти роботом можна за допомогою пульту дистанційного керування або датчика дотику на голові цуценяти. Вихованець зі штучним інтелектом дуже швидко стане улюбленцем всієї родини. 

Розумні іграшки WowWee — кращий подарунок дітям будь-якого віку. Придбати робота можна дитині від 6 років і старше та навіть підліткам буде цікаво навчитись взаємодії зі штучним інтелектом. Цуценята Чіп навчать вашу дитину дружбі, піклуванню про тварин, уважному ставленню до “менших братів”.

Ми також впевнені, що грайливі та розумні Чіпіс не залишать байдужими і дорослих. Тож з таким вихованцем можна розважатися разом. 

Придбати ліцензійні іграшки WowWee в Україні можна в інтернет-магазині Той Той Трейд. Ми працюємо для вас навіть в умовах воєнного часу. Ви можете зробити замовлення онлайн.


Рекомендовані товари
WowWee маленьке цуценя Чіп блакитне
Артикул: W2804/3818
0,00 грн
1 499,00 грн
(0.0)

Поки немає коментарів
Написати коментар