03.12.2021

Зимові свята – дуже активний період продажу. Батьки прагнуть порадувати дітлахів та знайти подаруночки під подушку від Святого Миколая. Головна проблема вибору полягає в тому, що на це свято більшість покупців шукають недорогі іграшки, адже попереду ще Новий рік. Але, безумовно, подарунок під подушку має бути цікавим, небанальним та порадувати малюка.

Ми зібрали для вас список якісних іграшок, які стануть ідеальним подарунком дітям та хітом продажів у грудневі свята. І раді представити вам найкращі бренди для подарунків хлопчикам та дівчаткам до Дня Святого Миколая.

 

Щенячий патруль

Кому: хлопчикам та дівчаткам

Вік: від 3-х років

Герої найпопулярнішого дитячого мультфільма завжди чудовий подарунок! В асортименті бренду представлені всі персонажі у вигляді м'яких іграшок, механічних фігурок, інтерактивних товарів. Також є ігрові набори з автомобілями та аксесуарами, Велика рятувальна станція.

Ви можете запропонувати своїм покупцям товари для маленьких шанувальників Щенячого патруля та старших діток - адже в лінійці є все для повного занурення в сюжет улюбленого мультика.

 

Make it Real 

Кому: дівчаткам

Вік: від 5 років

Американський бренд давно завоював величезну популярність серед юних модниць. До свят ви можете запропонувати великий вибір товарів для дівчаток: набори для створення унікальних браслетів Juicy Couture, дитячу косметику: лаки для нігтів або блиски та модні блокноти з трафаретами для створення стильних колекцій.

Родзинка продукції — оригінальний дизайн та стильні колаборації з відомими брендами (наприклад, лінійки браслетів від Сваровськи і Дісней). 

 

Три кота 

Кому: дівчаткам та хлопчикам

Вік: від 3-х років

Іграшки за мотивами цього пізнавального мультика — гарний вибір не тільки для відданих фанатів, але й для тих, хто хоче порадувати свого малюка приємним подарунком. Не можна не закохатися в цих милих і трохи дивакуватих персонажів. У колекції є і м'які іграшки, і різноманітні ігрові набори.

 

Гаррі Поттер

Кому: дівчаткам та хлопчикам

Вік: від 5 років

Знайти під подушкою фігурку улюбленого героя мріє кожна дитина. Персонажі з фантастичної саги про Гаррі Поттера – безпрограшний варіант для подарунка до Дня Святого Миколая. Можна вибрати колекційні фігурки або ігрові набори для дітей різного віку.

 

Набори Oh my style

Кому: дівчаткам

Вік: від 3-х років

Стильні крихітні лялечки та їхні міні-аксесуари підкорять ваших покупців. Такі маленькі красуні стануть справжнім сюрпризом для юних модниць, адже з ними можна не лише весело грати, а й розвивати свої творчі навички, переодягаючи у різні вбрання.

 

Кульки Орбіз

Кому: дівчаткам та хлопчикам

Вік: від 5 років

Ігрові набори з гідрогелевих кульок, що ростуть у воді, справили справжній фурор у 2021 році. Особливої популярності їм додали відео у Тік Ток. Всі діти без розуму від цих яскравих та незвичайних кульок різних кольорів. З ними можна не лише весело грати, а й розвивати дрібну моторику рук.

 

Лялечки Zuru 

Кому: дівчаткам

Вік: від 3-х років

Неймовірна новинка 2021 року - ляльки-принцеси та єдинороги з яскравим волоссям від бренду Zuru. Чарівні феї з прозорими крилами одягнені в модні сукні, а казкові крихітні єдинороги розфарбовані в різні кольори і мають пишну шевелюру, яку можна розчісувати.

Мініатюрні іграшки завжди можна брати із собою — це чудовий подарунок до Дня Святого Миколая: адже в колекції є багато різних фей, а отже, їх можна збирати та грати разом із подружками.

 

Паровозики Чаггінгтон 

Кому: хлопчикам

Вік: від 3-х років

Одні з наймиліших мультяшних персонажів – паровозики з міста Чаггінгтон – якісний подарунок і для ігор, і для розвитку. Іграшки дуже добре деталізовані та повторюють моделі сучасних поїздів.

 

Телескоп Eastcolight

Кому: хлопчикам

Вік: від 8 років

Унікальні наукові інструменти від бренду Eastcolight порадують хлопчаків, котрі люблять досліджувати навколишній світ. Телескопи з багатократним збільшенням дозволяють спостерігати за зоряним небом у будь-якому місці.

 

Настільні ігри та головоломки 

Кому: хлопчикам і дівчаткам

Вік: від 3-х років 

Настолки та пазли — ідеальний вибір для допитливих малюків різного віку. В асортименті є колекції для дівчаток  за мотивами улюблених мультиків або іграшок: LOL, Холодне серце, Принцеси Дісней, і для хлопчиків: класичні ігри,  “Щенячий патруль” або унікальні головоломки Perplexus від Спін Мастер. 

 

Шпигунські іграшки Spy X

Кому: хлопчикам

Вік: від 8 років

Відчути себе героєм шпигунського бойовика так просто з оригінальними іграшками від SPY X! У колекції є біноклі, шпигунські ліхтарики, ручки з невидимим чорнилом і навіть підслуховуючий пристрій.

 

Дракони 

Кому: хлопчикам

Вік: від 3-х років 

Велика колекція іграшок за мотивами мультсеріалу "Як приручити дракона" стане справжнім сюрпризом для юних фанатів пригод. М'які іграшки для малюків, деталізовані механічні іграшки або ігрові набори для старших діток — гарний вибір для подарунка до Дня Святого Миколая.

 

Бакуган

Кому: хлопчикам
Вік: від 5 років

Мрія всіх хлопчиків – велика колекція з воїнів-трансформерів Бакуганів. Знайти під подушкою такий сюрприз означає отримати гарний святковий настрій і заряд для веселої гри. Ваші покупці точно будуть у захваті від великого вибору Бакуганів до свят.

 

Купити якісні іграшки оптом ви можете в магазині Той Той Трейд. У нас представлена лише оригінальна продукція брендів та діють спеціальні умови для оптових покупців.

Рекомендовані товари
CHUGGINGTON: паровозик Вілсон з причепом "Грай і трансформуй"
Артикул: EU890201
0,00 грн
559,00 грн
(5.0)
Астрономічний телескоп із штативом EASTCOLIGHT (збільшення до 40 разів)
Артикул: ES23011
0,00 грн
1 599,00 грн
(3.0)
 SPY X Кишеньковий підслуховуючий пристрій
Артикул: AM10048
0,00 грн
439,00 грн
(2.0)
WIZARDING WORLD: колекційна лялька Джоу (20 см)
Артикул: SM22006/7688
0,00 грн
669,00 грн
(5.0)
Колекційна фігурка Лапочка з механічною функцією
Артикул: T17179
0,00 грн
139,00 грн
(5.0)
Make it Real: Блокнот з трафаретами для створення модних колекцій “Рожева мрія”
Артикул: MR3203
0,00 грн
279,00 грн
(5.0)
 Три кота: фігурка Коржика з механічною функцією
Артикул: T17173
0,00 грн
139,00 грн
(5.0)
WIZARDING WORLD:  ігровий набір "Світ чарівників" (Гаррі, Джоу, Гедвіґа)
Артикул: SM22005/7633
0,00 грн
799,00 грн
(5.0)
«Як приборкати дракона 3»: фігурка дракона Сарделька оновлена
Артикул: SM66620/4844
0,00 грн
699,00 грн
(5.0)
Як приборкати дракона 3: колекційна фігурка дракона Кривоклика з механічною функцією
Артикул: SM66620/8900
0,00 грн
699,00 грн
(0.0)
CHUGGINGTON: паровозик Брюстер на батарейках
Артикул: EU890402
0,00 грн
299,00 грн
(5.0)

Поки немає коментарів
Написати коментар